Brillen

Brillenglazen van hoge kwaliteit

Klein Optiek werkt met de meest ervaren glasleveranciers ter wereld. Essilor, Rodenstock, Zeiss, Hoya en HOC zijn bekende merken. Essilor (van het Merk Varilux)  is hofleverancier van Klein Optiek en heeft een uitgebreid assortiment in multifocale glazen (zoals de Varilux E-serie en S-Serie).

Varilux heeft onlangs het Varilux X glas geïntroduceerd. Een revolutionele ontwikkeling op multifocaal gebied met extra prettige kijkzones voor op de nabije afstand. Een glas wat ingesteld is op onze digitale wereld. Vraag er naar in onze winkel.

 

 

 

Voor elke bezigheid of hobby kan het comfortabeler zijn een andere bril te gebruiken dan de dagelijkse bril. Wanneer u bijvoorbeeld meer dan 2 uur achter een pc zit, is het vele malen prettiger om dit met een aparte beeldscherm bril te kunnen doen. Deze brillen zijn ook zeer comfortabel bij het handwerken, bridgen of andere hobby’s die dichtbij plaatsvinden.

Bij het Sporten is het bijvoorbeeld mogelijk een speciaal “sport multifocaal” glas te gebruiken. Hiermee wordt er onderin minder hinder ervaren van het leesgedeelte en is het veraf gedeelte breder.

Wanneer u veel op het water bent of een vissport liefhebber bent is een gepolariseerde zonnebril een aanrader. Het glas filtert de spiegeling van het water, zo kijkt u rustiger.

Er zijn nog veel meer activiteiten, hobby’s of omstandigheden te noemen waarbij een aparte bril prettiger is. Onze adviseurs inventariseren uw specifieke kijk behoeften en geven hiervoor een advies op maat.

Dankzij de goede samenwerking met de leveranciers heeft Klein Optiek de unieke Multifocaal garantie.

Klein Optiek heeft de overtuiging dat iedereen met een uniek multifocaal glas kan leren kijken. Mocht dit echt niet het geval zijn dan worden de glazen kosteloos omgeruild voor een andere oplossing.

Heeft u interesse in een Multifocale bril of heeft u een bril van een andere opticien waar u niet mee kunt kijken, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een second opinion.