Contactlenzen

Zachte lenzen

Zachte contactlens

De zachte lens is een van de meest gebruikte contactlenzen in de wereld. Het draag comfort van de zachte lens is 1 van de factoren waarom deze lens het goed doet. De lens is makkelijk te gebruiken bij (buiten)sporten, op het strand en in stoffige omgeving. De gewenning is snel en makkelijk.

Zachte lenzen zijn er in allerlei uitvoeringen. De meest gebruikte zachte lenzen hebben een vervangingstermijn van een maand. Ook zijn er twee wekelijkse lenzen en zelfs daglenzen. Het vervangen van de lenzen is belangrijk voor het behoud van een gezond oog.

Maandlenzen zijn in sferische varianten leverbaar, maar ook met cilinder (torisch). Zelfs multifocale maandlenzen zijn een fantastische mogelijkheid om met lenzen veraf en dichtbij scherp te zien. Voor velen is een zachte lens een goed keus.

De meest zuurstof doorlaatbare lens, is de sylicone hydrogel lens. Dit is de zachte lens van de toekomst en biedt ook bij een droger oog vaak meer comfort dan een ouder type zachte lens.

De optometristen van Klein Optiek werken met de beste merken en leveranciers zoals, Procornea, Coopervision, Bausch&Lomb, Alcon, Johnson&Johnson, NKL, Ercon en Mircolens.

Bent u geïnteresseerd of u geschikt bent voor zachte lenzen, maar dan een afspraak bij een van de optometristen van Klein Optiek!

Inzet instructie

Astigmatisme