Implantlenzen

Eyescan ooglaserbehandeling operatiekamer laseren UtrechtLensimplantatie als oplossing voor zichtklachten

Bijna iedereen kent de ooglaserbehandeling. Maar wist u dat lensimplantatie tegenwoordig ook heel vaak wordt toegepast om zonder bril of contactlenzen door het leven te gaan? Vooral bij hogere sterktes, tot -23.00 en +15.00 en cilindersterktes tot -/+7.50, bieden implantlenzen uitkomst. Juist ook voor mensen met (beginnende) staar zijn implantlenzen uitermate geschikt.

U voelt de implantlens niet

Anders dan de gewone contactlens wordt een implantlens in het oog gedragen. U kunt ermee sporten, zwemmen en slapen zonder dat u de implantlens voelt. De implantlens corrigeert de sterkte van uw ogen, net zoals uw bril of contactlenzen dat doen. Het plaatsen van de lenzen is relatief eenvoudig en gebeurt in de Eyescan kliniek voor brilvervangende chirurgie in Utrecht.

Sterktecorrectie voor zowel veraf als dichtbij
Implantlenzen zijn er in vele soorten en maten. Naast de enkelvoudige implantlenzen kunt u namelijk ook kiezen voor multifocale implantlenzen. Met deze lenzen kunt u zowel veraf als dichtbij weer goed zien. Elke lens heeft andere eigenschappen. Tijdens een uitgebreid vooronderzoek nemen wij alle mogelijkheden graag met u door.

Lensvervangende behandeling met een laser

Gaat u voor optimale precisie? Dan kunt u bij Eyescan, als eerste in Nederland, ook terecht voor lensimplantatie met een laser, de Catalys. Deze methode is nauwkeuriger, veiliger en comfortabeler. De laser neemt namelijk de drie meest uitdagende handelingen van een lensvervangende operatie uit handen van de oogarts. Omdat de laser op tienden van microns nauwkeurig werkt kan de implantlens exact in de juiste positie in het oog geplaatst worden. Uw zicht wordt hierdoor zo optimaal mogelijk gecorrigeerd.

Meer weten?
Wilt u weten of uw ogen geschikt zijn voor lensimplantatie? Bel dan naar 055-5421337 of mail naar klein@optiek.com.  Lees meer over implantlenzen op www.eyescan.nl

Prijzen vervanglenzen